Pas nadat uw betaling of een betalingsbevestiging door ons is ontvangen, versturen wij de bestelling! U heeft de keuze om uw bestelling op te halen in Kalmthout of te laten versturen. 

Ophalen van pakketten kan te Kapelstraat 71, 2920 Kalmthout op afspraak. U betaalt dan uiteraard geen verzendingskosten. 

Wilt u graag de bestelling thuis ontvangen? Dan bedragen de verzendkosten: 

– €5,95 voor verzendingen binnen België naar een adres. 

- €6,95 voor verzendingen naar Nederland naar een adres. 

Voor bestellingen van meer dan €100 euro is de verzending gratis in België & Nederland

Contacteer ons indien u wil aankopen vanuit een ander land dan België of Nederland.

Momenteel bieden wij enkel verzendingen naar België en Nederland aan. 

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

 

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Purestarters.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door de Purestarters was geboden.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Purestarters levert uit eigen voorraad. Alle artikelen waarbij vermeld staat ‘op voorraad’ worden binnen 2 – 5 werkdagen bezorgd. Artikelen die uit voorraad zijn worden weer aangevuld of gaan uit het assortiment.